PER PICAR
Anells de ceba – 5€
Provolone gratinat – 6€
Morcilla de Burgos – 5€
Xampinyons “Laurel“ – 5€
Aletes de pollastre – 5€

PER COMENÇAR
Amanida verda amb vinagreta de mel i romaní – 6€
Amanida de formatge de cabra – 8€
Amanida de pop a la gallega – 8€
Amanida de bacallà amb tomata i ceba confitada – 8€
Amanida de pasta i porros – 8€
Carpaccio de tonyina – 9,5€
Carpaccio de bou amb foie – 10€
Sopa freda de meló amb menta (temporada) – 6€

PASTES
Espaguetis o Tagliatelle – 7,5€
Salsa a triar: bolonyesa, pesto o carbonara
Penne a la siciliana amb albergínia, tomata, olives – 8€
Fiocchetti al gorgonzola – 8,5€
Tortellini de mozarella amb tomata i pesto – 8,5€

NO PASTES
Entrama de vedella a la brasa – 10€
3 mini hamburgueses – 8€
Amb salsa de: curri, formatges i barbacoa
Fish and xips – 8€
Tacos de pollastre amb guacamole deconstruït – 8€
Entrepà Mediterrani de mozzarella fresca – 6,80€
Entrepà Mediterrani de pollastre – 6,80€
Entrepà d’hamburguesa clàssic – 8€
Hamburguesa, enciam, tomata, ceba i formatge
Entrepà d’hamburguesa Tasmànic – 8€

Ebri Arnau – 9€
Talegio, figues seques, tomata cherry, ruca i tomata
Jaume – 9€
Bacó, sobrassada, roquefort, dàtils,
tomata i mozzarella
Mirlo – 9€
Samfaina, tonyina, olives farcides i mozzarella
Meva- 9€
Pernil dolç, carxofa, xampinyons, nous i mozzarella
Agost – 9€
Pernil salat, ruca, ou, encenalls de parmesà i tomata

Margarita – 7,5€
Olives, tomata i mozzarella
Nàpoli – 8,5€
Anxoves, tàperes, olives, tomata fresca, all i mozzarella
4 Estacions – 8,5€
Carxofa, pernil dolç, xampinyons, salami,
tomata i mozzarella
Salmó – 8,5€
Salmó, formatge de cabra, tomata i mozzarella
Tonno – 8,5€
Tonyina, ceba, tomata i mozzarella
Vegetariana – 8,5€
Carxofa, espinacs, carbassó, xampinyons,
olives, tomata i mozzarella
Prosciutto – 7,5€
Pernil dolç, tomata i mozzarella
Ceba – 7,5€
Ceba, tomata i mozzarella
Bacó – 8€
Bacó, dàtils, tomata i mozzarell
Bacallà – 8,5€
Bacallà, pebrot, tomata fresca, olives i mozzarella
Tropical – 8€
Pernil dolç, pinya, tomata i mozzarella
Reina – 8€
Pernil dolç, xampinyons, tomata i mozzarella
Murciana – 8,5€
Pebrot escalivat, xampinyons, botifarra,
tomata i mozzarella
Diana – 8,5€
Crema de llet, roquefort, formatge de cabra,
nous i mozzarella
Sobrassada – 7,5€
Sobrassada, talegio, farigola, oli picant i mozzarella
Calzone – 8,5€
Pernil dolç, salami, ou, ceba, xampinyons,
tomata i mozzarella
Gambes i espàrrecs – 8,5€
Gambes, espàrrecs, all, oli picant, tomata i mozzarella
Gírgoles i botifarra – 8,5€
Gírgoles, botifarra negra, tomata i mozzarella
Xoriç, gruyere i “Padrón“ – 8,5€
Xoriç, gruyere, pebrots “Padrón”, tomata i mozzarella
Frankfurt – 7,5€
Frankfurt, mostassa, tomata i mozzarella
Bolonyesa – 7,5€
Carn picada, tomata, pesto i mozzarella
Carbonara – 8,5€
Crema de llet, bacó, ceba i mozzarella
Samfaina – 8€
Pebrot, albergínia, ceba, carbassó, tomata i mozzarella
4 formatges – 9€
Roquefort, cabra, emmental, tomata i mozzarella

PRODUCTE FRESC

A La Pizzeria del Tasmània la massa de les pizzes la fem nosaltres, les salses de les pastes les fem nosaltres i els postres els fem nosaltres, i els xampinyons els tallem nosaltres i les carxofes també i l’hamburguesa l’adobem nosaltres i l’entrama la deixem ben neta nosaltres i les tomates els assequem nosaltres i la coca de l’esmorzar saps qui la fa?… La Loli.

ET PORTEM LA PIZZA A CASA

Els caps de setmana et portem qualsevol plat de la carta

MENÚ MIGDIA: 8,85 €

Cada dia excepte els diumenges

LA BISBAL D’EMPORDÀ - Tel. +34 972 64 05 21

Copyright © 2017 Mar de Tasmània – Avís legal – Disseny web Agència El Corriol