Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

PER COMPARTIR O NO…

Morcilla de Burgos – 6,5€
Hummus – 6,5€
Anells de ceba – 6€
Xampinyons “Laurel“ – 7€
Edamame – 6,5€
Provolone – 8€
Xori Pan – 6€
Calamars a l’andaluza – 9,5€
Patates braves – 6,5€
Gyozas – 8€
Croquetes (ceps, rostit o bacalla) – 1,5€/u (mínim 4 unitats)

NO PIZZA
Amanida de formatge de cabra – 11,5€
Amanida de bacallà amb tomata i ceba confitada – 10,5€
Amanida Pompeia (endivia,escarola, formatge blau, poma, nous) – 11,50€
Pasta fresca amb ou poché i trompetes de la mort – 11,5€
Burrata – 10,5€
Natxos amb carn o sense carn – 11€
“Bocata” de calamars a l’andalusa amb vinagreta de tinta – 10,50€
Olivia (hamburguesa,tomata, enciam, formatge cheddar i ceba cruixent) – 10,5€

Margarita – 11€
Olives, tomata i mozzarella
Nàpoli – 12,5€
Anxoves, tàperes, olives, tomata fresca, all i mozzarella
4 Estacions – 11,5€
Carxofa, pernil dolç, xampinyons, salami,
tomata i mozzarella
Salmó – 12€
Salmó, formatge de cabra, tomata i mozzarella
Tonno – 11,5€
Tonyina, ceba, tomata i mozzarella
Vegetariana – 11€
Espàrrecs, espinacs, carbassó, xampinyons,
olives, tomata i mozzarella
Prosciutto – 11€
Pernil dolç, tomata i mozzarella
Ceba – 11€
Ceba, tomata i mozzarella
Bacó – 11,5€
Bacó, dàtils, tomata i mozzarell
Bacallà – 12€
Bacallà, pebrot, tomata fresca, olives i mozzarella
Tropical – 11,5€
Pernil dolç, pinya, tomata i mozzarella
Reina – 11,5€
Pernil dolç, xampinyons, tomata i mozzarella
Mirlo – 12,5€
Samfaina, tonyina, olives farcides i mozzarella
Diana – 11,5€
Crema de llet, roquefort, formatge de cabra,
nous i mozzarella
Sobrassada – 11€
Sobrassada, talegio, farigola, oli picant i mozzarella
Calzone – 12,5€
Pernil dolç, salami, ou, ceba, xampinyons,
tomata i mozzarella
Gambes i espàrrecs – 12,5€
Gambes, espàrrecs, all, oli picant, tomata i mozzarella
Gírgoles i botifarra – 12,5€
Gírgoles, botifarra negra, tomata i mozzarella
Xoriç i “Padrón“ – 11,5€
Xoriç, gruyere, pebrots “Padrón”, tomata i mozzarella
Frankfurt – 11€
Frankfurt, mostassa, tomata i mozzarella
Bolonyesa – 11€
Carn picada, tomata, pesto i mozzarella
Carbonara – 12€
Crema de llet, bacó, ceba i mozzarella
Samfaina – 12€
Pebrot, albergínia, ceba, carbassó, tomata i mozzarella
4 formatges – 12€
Roquefort, cabra, emmental, tomata i mozzarella
Jaume – 12,5€
Bacó, sobrassada, roquefort, dàtils,
tomata i mozzarella
Agost – 12,5€
Pernil salat, ruca, ou, encenalls de parmesà i tomata
Mariana – 11,5€
Formatge, panses, xampis, ceba, oliva xafada i oli picant

PRODUCTE FRESC

A La Pizzeria del Tasmània la massa de les pizzes la fem nosaltres, les salses de les pastes les fem nosaltres i els postres els fem nosaltres, i els xampinyons els tallem nosaltres i les carxofes també i l’hamburguesa l’adobem nosaltres i l’entrama la deixem ben neta nosaltres i les tomates els assequem nosaltres i la coca de l’esmorzar saps qui la fa?… La Loli.

MENÚ MIGDIA: 14 €

LA BISBAL D’EMPORDÀ - Tel. +34 972 64 05 21

Copyright © 2017 Mar de Tasmània – Política de privadesa – Disseny web Agència El Corriol