Previous
Next
Previous
Next

PER PICAR
Anells de ceba – 4€
Morcilla de Burgos – 5€
Xori Pan – 4€
Xampinyons “Laurel“ – 5€
Edamame – 4€
Hummus – 5€
Patates braves – 5€
Provolone – 6€
Croquetes (ceps, rostit, espinacs, formatge) – 1,5€/u
Aletes de pollastre – 5€

PER COMENÇAR
Amanida verda – 7,5€
Amanida de formatge de cabra – 9€
Amanida de bacallà amb tomata i ceba confitada – 8€

PASTES
Espaguetis o Tagliatelle – 8€
Salsa a triar: bolonyesa, pesto o carbonara

NO PASTES
Hamburguesa clàsica (entrepà o plat) – 9€
Amb enciam, tomata, ceba i formatge
Hamburguesa Tasmànica (entrepà o plat) – 9€
Amb salsa de roquefort, tomàquet sec i rúcula

Margarita – 8€
Olives, tomata i mozzarella
Nàpoli – 9,5€
Anxoves, tàperes, olives, tomata fresca, all i mozzarella
4 Estacions – 8,5€
Carxofa, pernil dolç, xampinyons, salami,
tomata i mozzarella
Salmó – 9€
Salmó, formatge de cabra, tomata i mozzarella
Tonno – 8,5€
Tonyina, ceba, tomata i mozzarella
Vegetariana – 9€
Espàrrecs, espinacs, carbassó, xampinyons,
olives, tomata i mozzarella
Prosciutto – 8€
Pernil dolç, tomata i mozzarella
Ceba – 8€
Ceba, tomata i mozzarella
Bacó – 8,5€
Bacó, dàtils, tomata i mozzarell
Bacallà – 9€
Bacallà, pebrot, tomata fresca, olives i mozzarella
Tropical – 8,5€
Pernil dolç, pinya, tomata i mozzarella
Reina – 8,5€
Pernil dolç, xampinyons, tomata i mozzarella
Mirlo – 9,5€
Samfaina, tonyina, olives farcides i mozzarella
Diana – 8,5€
Crema de llet, roquefort, formatge de cabra,
nous i mozzarella
Sobrassada – 8€
Sobrassada, talegio, farigola, oli picant i mozzarella
Calzone – 9,5€
Pernil dolç, salami, ou, ceba, xampinyons,
tomata i mozzarella
Gambes i espàrrecs – 9,5€
Gambes, espàrrecs, all, oli picant, tomata i mozzarella
Gírgoles i botifarra – 9,5€
Gírgoles, botifarra negra, tomata i mozzarella
Xoriç i “Padrón“ – 8,5€
Xoriç, gruyere, pebrots “Padrón”, tomata i mozzarella
Frankfurt – 8€
Frankfurt, mostassa, tomata i mozzarella
Bolonyesa – 8€
Carn picada, tomata, pesto i mozzarella
Carbonara – 9€
Crema de llet, bacó, ceba i mozzarella
Samfaina – 9€
Pebrot, albergínia, ceba, carbassó, tomata i mozzarella
4 formatges – 9€
Roquefort, cabra, emmental, tomata i mozzarella
Jaume – 9€
Bacó, sobrassada, roquefort, dàtils,
tomata i mozzarella
Agost – 9€
Pernil salat, ruca, ou, encenalls de parmesà i tomata

PRODUCTE FRESC

A La Pizzeria del Tasmània la massa de les pizzes la fem nosaltres, les salses de les pastes les fem nosaltres i els postres els fem nosaltres, i els xampinyons els tallem nosaltres i les carxofes també i l’hamburguesa l’adobem nosaltres i l’entrama la deixem ben neta nosaltres i les tomates els assequem nosaltres i la coca de l’esmorzar saps qui la fa?… La Loli.

MENÚ MIGDIA: 10 €

Cada dia excepte els diumenges

LA BISBAL D’EMPORDÀ - Tel. +34 972 64 05 21

Copyright © 2017 Mar de Tasmània – Política de privadesa – Disseny web Agència El Corriol